YKSITYINEN TAROTTULKINTA

Kolme korttia + Romanssiviesti

24,90€

TAUOLLA

TAUOLLA

Kirjoita minulle tilanteestasi. Kirjoita kysymykset, joihin etsit vastausta. Kerro minulle myös itsestäsi ja elämäntilanteestasi. Mitä tarkemmin tilanteesi selität, sitä tarkemmat vastaukset saamme myös korteista. On ilo auttaa Sinua, rakas ystävä!

Tulkinta: Vastaanotat tulkintasi sähköposti-viestinä. Tulkinnassa kanavoin Sinulle viestejä ja vastauksia kirjoittamalla, sekä lähetän kuvat korteista, jotka Sinulle nousevat.

Esimerkki tulkinnasta kuvassa alla. Voit kirjoittaa toiveesi: perinteinen tarot vai enkelitulkinta tilauslomakkeeseen. Jos ei ole toiveita, käytän jompaa kumpaa.

Laskutus: Saat tulkinnasta laskun sähköpostiisi (14 päivää maksuaikaa) ja vastaanotat tulkintasi

2-4 päivän kuluessa siitä kun maksu näkyy.

Ohessa esimerkki tulkinnasta. Jos toivot tarotin sijasta Enkeliviestejä, kirjoita se tilauslomakkeeseen, niin käytämme enkelikortteja.

Tarot-tulkinta ja mitkä kortit ilmestyvät perustuu siihen millä tasolla sinä värähtelet.


Tulevaisuus ei ole varma, vaan se on muuttuva ja polkuja on monia, vaikka osilta kohtalomme ja karman oppiläksymme on ennalta kirjoitettu. Sinä käsikirjoitat itse omaa elämääsi!

Sinulla on voima muuttaa tulevaisuutesi.

 

Tarot-tulkinnan avulla voimme tuoda henkimaailmasta sekä alitajunnasta esiin vastauksia ja ratkaisuja nykytilanteeseesi.
Mikään ei ole sattumaa vaan kaikki on suunniteltu, meitä varten.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram