Ho'oponopono Anteeksiannon voima

Updated: Jun 7, 2020

Ho'oponopono: Kuulemme usein puhetta, kuinka katkeruus myrkyttää meidän sisältä ja anteeksianto vapauttaa sekä voimaannuttaa. Mutta kuinka ihmeessä annetaan anteeksi? Todella?

Ho'oponopono on Havajilainen menetelmä katkeruudesta ja negatiivisuuden kierteestä paranemiseen, anteeksiannon, rakkauden ja kiitollisuuden kautta.


anteeksiannon parantava voima


Ho'oponoponon tarina

Eräs Havaijilainen mielisairaala oli ongelmissa, sillä sen potilaat olivat niin sekaisin ja väkivaltaisia, ettei heitä voitu kunnolla edes hoitaa. Työntekijät ottivat lopareita jatkuvasti.


Lääkäri Ihaleakala Hew Len kutsuttiin apuun. Hän suoritti heille 'etähoitoa' toteuttamalla ho'oponoponoa. Hän siis toisti mantran neljää virkettä katsoen heidän potilastietojaan. Pikkuhiljaa potilaiden olo koheni ja heidän lääkitystään voitiin laskea. Kolmen vuoden jälkeen, osasto suljettiin, sillä potilaat olivat parantuneet!


Myös sellaiset henkilöt, joista ei koskaan uskottu, että he voisivat toipua ja elää tavallista elämää vapaina, toipuivat niin, että heidät voitiin vapauttaa. Lääkäri sanoo parantaneensa heidät, parantamalla itseään. Hän ei nähnyt tai neuvonut potilaita kolmen vuoden aikana ollenkaan. Hän toteutti vain ho'oponoponoa.


Ho'oponopono metodi: Sinäkin voit antaa anteeksi tämän menetelmän avulla!

Mantrassa toistuvat elämäsi tärkeimmät sanat:

Anna minulle anteeksi Olen pahoillani Kiitos Rakastan sinua

Seuraa metodia videon ohjeiden mukaisesti: https://www.youtube.com/watch?v=3UvOzeCWPzg

0 comments

Recent Posts

See All
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram