Kaksoisliekki

Updated: Jun 7

Tutuntuntuinen, magneettinen ja haastava sielunyhteys, joka vetää sinua puoleesi vaikeuksista huolimatta? Oletko tavannut kaksoisliekkisi?

Kirjassaan Symposium, Plato kuvailee kuinka sielu erotetaan kahteen osaan ja se inkarnoituu maan päälle samaan aikaan kahden eri ihmisen muodossa. Nämä kaksi saman sielun omaavaa löytävät toisensa ja tuntevat magneettisen yhteenvedon sekä tutun yhteenkuuluvuuden tunteen. Tämä suhde on kaksoisliekki.


Kaksoisliekki-termin vakiinnuttivat käyttöön (kyseenalaisen) uskonnollisen kultin johtajat Mark ja Elizabeth Prophet. Kaksoisliekki on termi, sana muiden joukossa, jonka me ihmiset olemme antaneet tälle yhteydelle, tälle ilmiölle, jota on muutoin vaikea selittää. Me tarvitsemme sanan, jotta voimme puhua asiasta. Yritän nyt tässä kirjoituksessa kuvailla kaksoisliekki-suhteen ominaisuuksia, sen hyviä sekä huonoja puolia.


Kaksoisliekki-suhteessa täydennätte toisianne, olette yhdessä yin ja yang, alfa ja omega, jumalallinen feminiinen ja maskuliininen. Hän on sinä, eri ajassa ja paikassa.


Kaksoisliekkisi on sinun sielunperhettäsi. Myös sielunkumppani on sielunperhettä, mutta hänen kanssaan suhde on helppo. Kaksoisliekki-suhdetta kuvaa sen haastavuus. Sillä suhteen tehtävä on nostaa peili sinun eteesi, ja näyttää sinulle omat varjopuolesi.


Oletko tavannut hänet?

Kun tapaat hänet, elämäsi muuttuu

Kohtalo on puuttunut peliin ja haluaa sinun kohtaavan itsesi kokonaan. Liekkisi nostaa vanhoja haavoja esiin ja painelee jokaista 'nappulaa', joiden olemassaolosta et edes tiennyt.


Kaksoisliekki-suhteessa, se mitä pelkäät tulee tapahtumaan, koska tarkoitus on kohdata omat pelkosi. Jos siis pelkäät hylkäystä (kuten suurinosa ihmisistä), on hyvin todennäköistä, että kaksoisliekkisi 'karkaa' sinulta. Tämä aiheuttaa suurta tuskaa, jonka tarkoitus on auttaa sinua näkemään totuus itsestäsi.


Kun olet työstänyt itseäsi, kaksoisliekki-liitto on mahdollinen, mutta suhde ei ole päämäärä, vaan luontaisesti tapahtuva pyhä liitto, joka manifestoituu kun sitoutuu iteensä ja alkaa rakastaa itseään.


Hän on peilisi

Liiton tarkoitus on valaistuminen ja yhteisen maanpäällisen tehtävän toteuttaminen.


Kaksosesi on terapeuttisi. Hän kuuntelee ja auttaa, on tukena ja nostaa esiin varjopuolesi, jonka olet piilottanut. Kaksoisliekkisi saattaa karata aika ajoin, muttei koskaan hylkää tai torju sinua. Oikea kaksoisliekkisi kykenee tekemään sinun kanssasi yhdessä tätä henkistä 'toipumis'työtä.


Kaksoisliekkisi karkaa sinulta

Moni ei ole valmis kohtaamaan kärsimystä, tai itseään, joten kaksoisliekeillä on tapana vältellä toisiaan. Kuitenkin universumi tuo heidät aina uudestaan yhteen. Ja lopulta kun he ovat tarpeeksi lähellä, he eivät voi vastustaa toisiaan, niinkuin eivät magneetitkaan vaan liimautuvat yhteen. Tämänkin jälkeen karkaamisia tapahtuu, ne aiheuttavat erotuskaa ja niitä voi olla useita.


🔥APUA & TYÖKALUJA KAKSOISLIEKKI MATKAASI: https://bit.ly/2zbs0MT


Tärkeintä on aina

rakastaa 'itseään ensin'

Kaksoisliekit ovat saattaneet joutua karmiseen kehään, toistamaan haittaa tekeviä (lisää karmaa/traumoja luovia) kaavoja. Tarvitaan vain toisen herääminen ja vapautuminen pois karmisesta pyörästä, niin toinenkin puolisko imeytyy uuteen ulottuvuuteen (seuraavaan karmiseen pyörään, mutta kohti valaistumista...), sillä olette sielumaailmassa jo yhtä, ja näin missä tahansa fyysisesti, silti aina sielullisessa yhteydessä toisiinne.


Kaksoisliekki olet sinä itse. Jos kaksosesi karkaa sinulta, hän peilaa sinua, huomaa, että sinäkään et ole vielä valinnut rakkautta. Valitse rakkaus ja näe kuinka kaksosesi seuraa perässä. Karannut kaksonen palaa aina. Kukaan ei voi paeta 'itseään' loputtomiin.


Muista, että tärkeintä on todella rakastaa itseään ensin. Kun tiedät mikä 'puolikas' olet, sinulla on oikeasti vasta jotain tarjottavaa suhteessanne. Tavallaan sinun on oltava yksin kokonainen, jotta voisit olla kaksoisliekkisuhteen-puolikas.


Huom. VAROITUS! Älä erehdy luulemaan myrkyllistä ihmissuhdetta kaksoisliekki-suhteeksi. Kaksoisliekin tarkoitus on auttaa sinua parantamaan vanhoja haavoja, ei syventämään niitä. Älä siis anna kenenkään kohdella sinua huonosti, minkään tekosyyn varjolla. Mutta muista, että sinulla itselläsi on valta ja sinä teet valinnan kuinka annat muiden kohdella itseäsi. Tuskan ja kärsimyksen tehtävä on herättää sinut tekemään asialle sen mihin itse pystyt vaikuttamaan.


Häntä olet etsinyt, monessa elämässä

Kaksoisliekkisi on juuri se, jota olet etsinyt. Huomaat hänessä tuttuuden tunteen ja voimakkaan vetovoiman välillänne, vaikka hänellä olisi 'vikoja', joita et hyväksyisi muissa suhteissa, hänen kohdallaan noilla asioilla ei ole merkitystä.

Saatat huomata hänessä samankaltaisuuksia entisiin kumppaneihisi He ovat olleet valmistamassa sinua jumalalliselle liitolle kaksosesi kanssa. He ovat auttaneet purkamaan karmaa ja traumaa, jotta olisit henkisesti valmis kohtaamaan kaksosesi ja ymmärtäisit myös häntä paremmin.


Myös teissä on samaa näköä ulkoisesti. Sisäisesti saatatte olla kuin yö ja päivä, kuu ja aurinko (jumalatar-jumala, äiti-isä) mutta ymmärrätte toisianne silti. Täydennätte toisianne.


Kaksosilla saattaa olla isojakin ikäeroja. Kaksosten suhde ei aina ole romanttinen. Joskus 20 vuotiaan nuoren miehen ja 70 vuotiaan vanhan naisen ystävyys-suhde on sielua kasvattavampi kokemus kuin kaksosten epäonnistunut avioliitto.


Teillä saattaa olla useampia yhteisiä inkarnaatiota, joissa olette saattaneet olla myös eri rooleissa kuin rakastavaiset: äiti-poika, isä-tytär, sisko-veli, samaa sukupuolta edustavat, työkaverit, ja niin edelleen. Mikä vain on teidän yhteisen sielunne kasvulle ollut paras vaihtoehto, niin olette syntyneet niihin rooleihin.


Kaksoisliekkisi tapaaminen on sinulle valaiseva kokemus. Illuusio erillisyydestä alkaa särkyä ja alat huomaamaan mikä on todella tärkeää elämässä. Kaksoisliekkisi läsnäolo auttaa sinun kolmatta silmääsi avautumaan.


Toisten lähteiden mukaan kaksosten tehtävä on toteuttaa ylösnousemus yhdessä. Eri lähteiden mukaan, joissain tapauksissa kaksoisliekki saattaa olla ylösnoussut ennen kaksostaan, jos näin on tarkoitettu. Hän voi silloin toimia toisen oppaana. Esimerkiksi tunnettu kaksoisliekki pariskunta ovat Neitsyt Maria ja Arkkienkeli Rafael, parannuksen enkeli. Mutta entäs Joosef? Hän oli Marian tuon inkarnaation kumppani, sielunkumppani, ja yhdessä heidän tehtävänään Jeesuksen kasvattaminen. Arkkienkeli Rafael opasti heitä tässä maanpäällisessä työssään.


Universumin viestit

Olet nähnyt hänestä unta tai enteitä ennen tapaamistanne. Kun olette tavanneet, elämässäsi tapahtuu suuri muutos. Universumi viestii sinulle kaksoisliekistäsi pyhällä numeroyhdistelmällä 1111, jota näet usein. Voit pyytää merkkiä universumilta, ja se vastaa sinulle.


Mistä voi tietää varmasti?

Mistä voin tietää kuka on sielunkumppanini tai kaksoisliekkini? Mieli ei voi tietää varmasti, mutta se kovasti haluaisi. On vain luotettava universumiin ja tehtävä aina rakkauden valinta. Päästä irti 'termeistä'! Antaudu vain rakkaudelle ja kysy aina kun olet epävarma: Mitä rakkaus tekisi?


Mielen halu tietää asioita 100% varmasti on kontrollinhalua.

Hyväksy se, ettet koskaan voi tietää mitään varmasti.

Päivittäiset rohkaisevat tulkinnat Instagrammin stoorissa.

Youtubessa myös video-tulkintoja:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • Spotify