Subliminaalit eli piiloviestit alitajunnallePiiloviestit ovat mielen ohjelmointia menestykseen niin rikkaudessa kuin rakkaudessa.


Subliminaalit ovat piiloviestejä suoraan alitajuntaan.


Ne soivat hiljaa taustalla tai erilaisilla taajuuksilla, ja kiertävät tietoisen mielen, jolloin ne menevät suoraan alitajuntaan. Siellä ne muokkaavat uskomuksiamme meidän 'lähdekoodiimme', tiedostamattomaan mieleen.


Hyvät subliminaalit vaikuttavat meihin positiivisesti. Voimme kuunnella niitä nukkuessa, opiskellessa tai töitä tehdessä, sillä ne eivät häiritse keskittymistä, päinvastoin, olen kokenut niiden vain parantavan sekä unen, että keskittymisen laatua.


Piiloviestintää käytetään hyväksi kaikkialla, eritoten mainoksissa. Niissä viesti on vain melko negatiivinen: 'Jos sinulla ei ole tätä tuotetta, et voi olla tyytyväinen'. Markkinointi perustuu tähän, että meidän olomme täytyy tehdä kurjaksi, jotta voisimme vakuuttua siitä, että tuote voisi tehdä taas olomme hyväksi. Vältä siis mainosten katsomista, ja käytä subliminaaleja hyvään.


Tule kauniimmaksi, vapaammaksi, onnellisemmaksi, nuku paremmin, ole itsevarmempi ja pääse eroon esiintymisjännityksestä.


Tässä muutama video:0 comments

Recent Posts

See All
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram